Lunchtocht Sail Amsterdam 2020

LUNCHTOCHT SAIL AMSTERDAM - €160,- p/pkleine gele lijn

Lunchtocht Sail Amsterdam - Van 12-16 augustus is de Amsterdamse IJ haven het decor voor een van ’s werelds meest indrukwekkende nautische evenementen; de Sail! Gedurende vijf dagen liggen langs de kades van de IJ-haven en het Oosterdok indrukwekkende Tall ships en honderden kleinere historische zeil- en motorboten afgemeerd. 

Volgens ons is de mooiste manier om de Sail volgens jaar te bezoeken; de boot.

Rederij Mokum biedt een overheerlijke lunchtocht. Met een heerlijk glas wijn in de hand geniet u van de nautisch erfgoed, live muziek en een overheerlijke warme luch.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
 • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS)
 • Vaartocht van 2,5 uur door rond en door het hart van het Sailgebied
 • Ontvangst met glaasje Kir Royal(op basis van Prosecco)
 • Heerlijke warme lunch
 • Goed gevulde Hollandse bar
 • Toilet en verwarming aan boord.
 • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
 • Prijs € 160,- per persoon all-in (ex btw)
 • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

  Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie en daarom onder voorbehoud. Wij dragen een afdracht af over de maximale bezetting van onze schepen die op het keuringscertificaat staan vermeldt. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

sail amsterdam 2020

Programma

12.15 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een glaasje Kir Royal.

12:30 - 15.00 uur
Indien uw gezelschap compleet is gaan de trossen los en vertrekken wij richting het Sail gebied. We verkennen het gehele Sail gebied(Noord en Oost) Vervolgen varen we langs de windjammers in de IJ-haven. Is er nog tijd over? Dan varen we via de grachten weer rustig terug.

15.00 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven Room Mate Aitana Hotel

boot huren in Amsterdam

informatie vragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  gele-lijn