Intocht Sail Amsterdam 2020

INTOCHT SAIL AMSTERDAM - €239,- p/pkleine gele lijn

Woensdag 20 augustus 2025 varen vijftig tall ships, afkomstig van over de hele wereld, over het Noordzeekanaal Amsterdam binnen. Een intocht van kop naar staart van maar liefst 12 kilometer. Een fantastische event wat u zeker niet mag missen. De entourage van de Sail-in is uniek. Vanaf een boot kunt u de schepen bijna aanraken. De enorme windjammers met de matrozen in de ra’s. De intocht wordt aangevoerd door de Clipper Stad Amsterdam.

Mis dit evenement niet en boek een schip bij Rederij Mokum. Wij hebben voor de Sail-intocht een aantrekkelijk arrangement samengesteld.

’s Ochtends vroeg varen we naar de start van de Sail parade. Gedurende de intocht zorgen wij voor een complete lunch en een ruime keuze aan borrelhapjes. Uiteraard in combinatie met de heerlijkste wijnen, bier of fris. Het zal u aan niets ontbreken. Uiteraard wilt u hier ook graag bij zijn. Boek nu een schip van Rederij Mokum voor de Sail intocht 2025.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
 • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS)
 • Varen via Noordzeekanaal richting IJmuiden
 • Terugvaren met de Tall ships terug naar Amsterdam
 • Goed gevulde Hollandse bar (met heerlijke wijnen).
 • Toilet en verwarming aan boord
 • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
 • Prijs € 239,- euro pp (ex btw)
 • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

sail amsterdam 2020

Programma

08.45 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een kopje koffie.

09.30 uur
We schepen in en vertrekken richting de start van de parade Aan boord een kopje koffie met iets lekkers. De reis naar het startpunt is een belevenis op zich. Duizenden scheepjes banen zich een weg naar het vertrekpunt. Onze ervaren schippers laveren u hier doorheen.

11.00 uur
We arriveren bij het startpunt. Vanaf hier begeleiden wij de tall ships naar Amsterdam. Dit is de drukste en gezelligste  botenparade die u maar een keer meemaakt. U vaart mee in deze unieke Sail-in Parade

12.30 uur
Wij serveren een heerlijke lunch met warme en koude gerechten.

15.30 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven Room Mate Aitana Hotel

boot huren in Amsterdam

informatie vragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  gele-lijn