Heerlijke lente BBQ in Amsterdam

Bijna lente in Amsterdam…..tijd voor een BBQ.

’s Avonds is het al weer langer licht. Op de terrassen genieten mensen gretig van de eerste lente zonnestralen. Geen toeval, 1 maart begint de meteorologische lente. Tijdens de lente worden de dagen steeds langer. Een goed moment om naar buiten te gaan en uw vitamine D aan te vullen.

 title=

Schud de winter nu vast van u af en stap bij ons aan boord voor een heerlijke lente barbecue. Vanaf het achterdek kunt u, al varend, de wisseling van de seizoenen in Amsterdam meemaken.

Terwijl u van de stad geniet brandt de barbecue op het achterdek. Barbecueën mag u bij Rederij Mokum volledig zelf doen. Wij zetten de gerechten voor u klaar. Alleen het vlees moet nog even op de grill. Onze schipper vertelt onderweg verhalen over Amsterdam.

Onze BBQ tochten zijn inclusief:Mocht het na zonsondergang wat kouder aanvoelen, dan hebben wij uiteraard een plaid. Of wij zetten binnen de kachel aan.

• 2 uur varen door de Amsterdamse grachten
• onbeperkt bier, wijn, frisdranken en Spa blauw-rood
• BBQ buffet medium of XL met heerlijke (pasta)salades
• voldoende stokbrood met koude en warme sausen

Wilt u samen met u collega’s de lente tegemoet varen of de familie trakteren op een feestelijk uitje? Check dan nu de mogelijkheden op onze speciale BBQ pagina.

Het woord lente is afgeleid van het woord lang. Lang heeft in deze betekenis betrekking op het ‘lengen van de dagen’. Om praktische, maar ook klimatologische redenen begint de meteorologische lente op 1 maart en duurt tot 1 juni. Astronomisch gezien begint de lente als de dag en de nacht even lang zijn. En dat is 20 maart. De lente eindigt met de zomerzonnewende (rond 21 juni). Dat is het moment dat de zon het hoogste aan de hemel staat(bron: Wikipedia)

 

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45