Geniet van de zomer, huur een salonboot in Amsterdam

Posted on Posted in salonboot huren in amsterdam

Huur een salonboot in Amsterdam en geniet van de zomer.

Met een hittegolf in het verschiet is niets zo verkoelend als een vaartocht met een salonboot over de Amsterdamse grachten. Een koel briesje en een glas witte wijn of een biertje in de hand, maken de warmte dragelijk in onze hoofdstad.

Huur een salonboot in Amsterdam en geniet van de zomerse taferelen

Nu de zomer op haar hoogtepunt is, is het verstandig om verkoeling te zoeken op het water. Op de grachten is het dan ook een bonte verzameling van sloepen, salonboten, trekschuiten en andere historische vaartuigen. Alles wat kan drijven is met deze drukke zomers dagen op het water te vinden. Tijdens de zomerse maanden zijn de grachten gezellig druk.

Zakelijk of particulier? Boek bij Rederij Mokum

Rederij Mokum heeft aantrekkelijk all in arrangementen. Duidelijk bedragen per persoon voor zowel particulieren als bedrijven. Niet voor niets organiseren bedrijven bij ons een zomerse borrel, vieren families bij ons verjaardagen en kiezen vrijgezellen er voor om bij ons hun bachelor te vieren.

Huur een salonboot in Amsterdam

Wist u dat wij bij Rederij Mokum geen vaste routes hebben?

Indien u er voor kiest om bij ons een salonboot te huren, bepaalt u zelf de route. Hebt u (nog) geen inspiratie voor een leuke route? Dan helpen wij u graag. Als uitgevers van een serie vaargidsen, waaronder de Amsterdamse Vaargids, hebben wij een ruime keuze aan interessante routes.

Uiteraard kan onze schipper onderweg leuke verhalen vertellen over de bezienswaardigheden langs de route. De schepen van Rederij Mokum kunnen onder de laagste bruggen door. U ziet plekken in Amsterdam waar u met een ‘ normale’ rondvaartboot nooit zult komen.

Kortom heeft u wat te vieren?: Huur dan een salonboot bij Rederij Mokum. De enige echte Amsterdamse rederij.

Vraag hier informatie aan over onze mogelijkheden