DIY huur een boot en regel het zelf Amsterdam

DO IT YOURSELF - € 525,- per boot
ZELF CATEREN; GEWOON OMDAT HET KAN!
kleine gele lijn

Aan boord van de schepen van Rederij Mokum kunt u ook zelf de catering verzorgen. Op deze wijze kunt u de vaartocht een eigen karakter geven. Wat dacht u van een leuke zelfgebakken verjaardagstaart? Zelfgemaakte soep of een heerlijke quiche aan boord? U kunt ook uw eigen wijnproeverij aan boord organiseren. Hebt u een vriend of vriendin die zich graag uitleeft in de keuken? Dan is dit zijn of haar (en uw!) kans.

DO IT YOURSELF
TOT 25 PERSONEN VOOR €525,- ALL IN

Over het algemeen huurt ​u ​in Amsterdam een boot inclusief ​drank en ​catering.

Wij, bij Rederij Mokum​,​ ​hebben voor u een betaalbaar alternatief​.

Bij ons huurt u net zo makkelijk een privé​ ​schip met schipper maar zonder catering of drank. Dit mag u allemaal zelf regelen.

 • Bij Do It Yourself huurt u een boot en betaalt u niet voor een arrangement​.
 • U betaalt een vaste prijs voor de boot, schipper en schoonmaak
 • Kosten Do It Yourself per boot is €525,- ​per twee uur all in.
  Of u nu met twee of met vijfentwintig ​personen ​aan boord stapt.
 • ​Voor Do it Yourself hanteren wij een maximum van 25 personen.
 • Voor ​groepen groter dan ​25 ​personen kunt u ​bij ons ​meerdere boten huren
 • Prijs is inclusief BTW maar exclusief toeristenbelasting á 1,50 euro per persoon
 • Het DIY arrangement geldt alleen voor onze kleinere salonboten (Aagje Deken, Stella Maris en Theo Kok)

DIY Salonboot huren Amsterdam - Zelf cateren

Wat kan wel en wat kan niet aan boord

 • Catering aan boord meenemen kan maar koken niet.
 • Neem rustig uw eigen drankjes mee
 • Tip: heeft u lekker warme hapjes? Tip: bewaar ze in een koelbox.
 • Open vuur mag bij ons niet aan boord. Ook kaarsjes, hoe leuk ook, zijn verboden vanwege de regelgeving. Tip: Ikea verkoop hele leuke imitatie kaarsjes.
 • Tip: denk aan disposables. Lekker handig als u weer van boord gaat. Wij scheiden het afval en voeren het af. U hoeft na de tocht niet te slepen met tassen vol bestek en schalen

 

Bijvoorbeeld:

U boekt onze boot Aagje Deken:

 • Het is de verjaardag van uw dochter en zij wil zij dolgraag een mooie grote versierde taart. Maar zij is ook enorm gek op spekjes, lolly’s, dropjes, cup cakes, stukjes kaas en worst. Dan neemt u deze toch lekker mee?
 • En wilt het gezellig maken met ballonnen en slingers. Of met een mooi spandoek met een foto van de jarige job? Kan allemaal aan boord. U kunt altijd wel iets eerder aan boord om te versieren.
 • Trek in een pizza tijdens de tocht? Bel de pizzeria naar keuze en laat lekker bij ons aan boord bezorgen.
 • Wilt u een running diner? Bestel bij verschillende horecazaken een voor-, hoofd en een nagerecht. Wij varen er met u langs.

Informatie aanvragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

  U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!

  DO IT YOURSELF NIEUWS

  varen in amsterdam

  Do It yourself, betaalbare varen in Amsterdam

  Een boot huren in Amsterdam is niet echt goedkoop. De reden is dat de lasten voor de reders een stuk hoger liggen dan elders. Jammer genoeg maakt dit varen in Amsterdam voor minder mensen toegankelijk. Goedkoper varen in Amsterdam kan met Do It Yourself catering Rederij Mokum introduceert daarom varen […]

  Zelf cateren

  Boot huren en zelf cateren. Bij Rederij Mokum kan het!

  Vanaf 2018 kunt u voor een vaste prijs van 450 euro all inclusief een boot huren en zelf cateren bij Rederij Mokum. Met andere woorden; wij regelen de boot en de schipper, u de hapjes, drankjes en de gezelligheid. Varen door Amsterdam is natuurlijk heel erg leuk met een verjaardag […]

  Do It Yourself catering

  Boek een Do It Yourself tocht

  Een belangrijk onderdeel van een vaartocht is de catering. Waar hebben uw gasten zin in? Wat gaat u ze voorschotelen? De mogelijkheden bij Do it Yourself catering zijn eindeloos. Natuurlijk wilt u alles proberen. En neem van ons aan: dat vinden uw gasten geen enkel probleem. Do It Yourself trends […]

  Lees meer

  Score van bezoekers: 5