Borreltocht met Tapas - Boot huren Amsterdam

STAP AAN BOORD VAN DE ENIGE ECHTE
BORRELTOCHT VAN AMSTERDAM
borrelboot amsterdam

Zoals de naam al doet vermoeden is Rederij Mokum een echte Amsterdamse Rederij. Mokum is tenslotte het bargoens voor Amsterdam. Waar kunt u dan ook beter een originele "Amsterdamse borreltocht" boot huren dan bij Rederij Mokum?

Of het nu gaat om een teamuitje, verjaardag of vrijgezellenfeestje, de borrelboot van Rederij Mokum vaart uit.

BORRELTOCHT MET SPAANSE TAPAS

Aan boord van onze Oudhollandse schepen kunt u 2 uren varen door de grachten combineren met een tafel vol met tapas borrelhapjes. Op het achterdek in de zon geniet u van frisse witte en rode wijnen in combinatie met originele Spaanse tapas.

Borreltocht met Spaanse hapjes

  • Rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachten
  • Keuze uit verschillende (onbeperkt) lekkere wijnen, bier en fris
  • Tapas borelhapjes;
    o.a. diverse Spaanse ham- en worstsoorten, manchegokaas, olijven, aiolie, tortilla, gevulde dadels met roomkaas, pappadews, albondigas en tapenades met vers afgebakken stokbrood.
  • Op- en afstappen Roommate Aitana(thuishaven) 5 minuten lopen vanaf CS. Opstappen op een andere plaats dan de haven: toeslag binnen de grachten € 50,-, buiten de grachten € 100,-.
  • Uw reservering is pas definitief nadat wij deze hebben bevestigd en nadat u een aanbetaling heeft gedaan. Daarvoor bent u nog volledig vrij.
  • Speciale wensen: zoals afwijkende op- en afstaptijden? Geeft u deze dan aan bij de opmerkingen in het laatste formulier.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Score van bezoekers: 4.6
Bellen kan ook!
06-53392510

Online prijsberekening

U kunt zelf een prijsbereking maken door het arrangement en aantal personen te kiezen. Er zijn geen verborgen kosten.

BEREKEN UW PRIJS
EXTRA

Onze vaartochten starten vanaf onze thuishaven City Marina IJdock / Hotel Roomate Aitana tenzij anders aangegeven. (5 min lopen vanaf Amsterdam centraal)

De online prijsberekening is geheel vrijblijvend. Indien u tevreden bent met de prijsberekening vul dan onderstaande contactgegevens in. U maakt hiermee nog geen reservering. Wel kijken wij of er een schip beschikbaar is zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Wij nemen contact met u op.

Totaal incl. BTW

gele-lijn

Score van bezoekers: 4.6

ONZE ANDERE ARRANGEMENTEN

U kunt bij Rederij Mokum kiezen voor een all-inclusive arrangement Een complete vaartocht waarvoor u een vast bedrag per persoon betaalt. Alle prijzen zijn inclusief BTW en toeristenbelasting. Er zijn geen verborgen kosten!