Borreltocht Sail Amsterdam 2020

BORRELTOCHT SAIL AMSTERDAM - vanaf €139,- p/p
kleine gele lijn

BORRELTOCHT SAIL  AMSTERDAM op 21, 22 en 23 augustus

Tijdens Sail varen de borrelboten van Rederij Mokum elke middag om 16.00 uur uit.  Hoe leuk kan het zijn om uw familie-uitje, bedrijfsuitje of relatie-event plaats te laten vinden tijdens de Sail. Werelds mooiste botenparade is een ervaring om nooit meer te vergeten. 

Varen en borrelen aan boord van één van onze gezellige schepen is een originele manier voor uw bezoek aan Sail Amsterdam. Wij regelen het schip, de drank en de happen…u de gezelligheid. Twijfel niet en boek tijdig deze zeer populaire Sail borreltocht.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
 • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Room Mate Aitana hotel bij CS)
 • Vaartocht van 2,5 uur door rond en door het hart van het Sailgebied
 • Ontvangst met echte Amsterdamse borrel en bitterballen
 • Ruim assortiment gemengde borrelhappen
 • Goed gevulde Hollandse bar
 • Toilet en verwarming aan boord.
 • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
 • Vanaf prijs € 139,- per persoon all-in (ex btw)
 • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

  Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie en daarom onder voorbehoud. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

sail amsterdam 2020

Programma

15.45 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een echte Amsterdamse borrel en een bitterbal

16.00 - 18.30 uur
Indien uw gezelschap compleet is gaan de trossen los en vertrekken wij richting het Sail gebied. We verkennen het gehele Sail gebied(Noord en Oost) Vervolgen varen we langs de windjammers in de IJ-haven. Is er nog tijd over? Dan varen we via de grachten weer rustig terug.

18.30 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven Room Mate Aitana Hotel

boot huren in Amsterdam

informatie vragen

  Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

  Uw gegevens

  Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring

  gele-lijn