Borreltocht Sail Amsterdam 2025

Borreltocht Sail Amsterdam – €139,- p/p

Borreltocht Sail Amsterdam op 21, 22 en 23 augustus

SAIL Borreltocht 2025 Amsterdam biedt een uitgelezen kans voor een gezellige samenzijn op het water. Of je nu vrienden, collega’s of zakenpartners wilt vermaken, deze informele avondcruise is de perfecte setting. Het biedt een gelegenheid om te genieten van goede tijden, smakelijke hapjes en verfrissende drankjes, terwijl je wordt omringd door de grandeur van SAIL Amsterdam 2025.

Deze borreltocht is een viering van gezelligheid en gastvrijheid, waarbij het charmante Amsterdam als achtergrond dient. Het geluid van lachende gasten vermengt zich met het klotsen van het water, en de majestueuze zeilschepen vormen een indrukwekkend decor. Het is de ideale gelegenheid om te netwerken, bij te praten met vrienden of gewoon te genieten van een ontspannen avond op het water.

Laat je betoveren door de magische sfeer van SAIL en creëer onvergetelijke herinneringen. Terwijl je geniet van je favoriete drankjes en smakelijke hapjes, kun je de maritieme grandeur bewonderen en deel uitmaken van de levendige atmosfeer van het evenement. Of je nu voor het eerst in Amsterdam bent of een lokale bewoner bent, de SAIL Borreltocht 2025 biedt een unieke ervaring die de Nederlandse gastvrijheid en maritieme tradities viert.

Wat mag u van Rederij Mokum verwachten
  • Vertrek en aankomst vanaf onze thuishaven (Westerdokskade)
  • Vaartocht van 2 uur door rond en door het hart van het Sailgebied
  • Ontvangst met echte Amsterdamse borrel en bitterballen
  • Ruim assortiment gemengde borrelhappen
  • Goed gevulde Hollandse bar (met heerlijke wijnen).
  • Toilet en verwarming aan boord
  • Schepen kunnen helemaal open of gesloten worden gevaren
  • Prijs € 139,- euro pp (ex btw)
  • Onze prijzen zijn inclusief afdracht aan de Sail organisatie

Onze arrangementsprijzen zijn samengesteld op basis van de voorlopige regels van de Sail organisatie. Eventuele verhoging van dit tarief moeten wij dan ook aan u doorberekenen.

Borreltocht Sail Amsterdam 2025

Programma

16.30 uur
U wordt bij ons aan boord ontvangen met een echte Amsterdamse borrel en een bitterbal

16.30 – 18.30 uur
Indien uw gezelschap compleet is gaan de trossen los en vertrekken wij richting het Sail gebied. We verkennen het gehele Sail gebied (Noord en Oost) Vervolgen varen we langs de windjammers in de IJ-haven. Is er nog tijd over? Dan varen we via de grachten weer rustig terug.

18.30 uur
We zijn weer terug bij onze thuishaven

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Stel uw vraag en wij denken met u mee. Wilt u meer weten over onze boten of arrangementen? Heeft u vragen over de beschikbaarheid en prijzen, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in en wij reageren binnen 24 uur op uw vraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Starttijd vaartocht:
:

Wij respecteren uw privacy en we behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk. We gebruiken uw gegevens uitsluitend om te reageren op uw bericht. Bekijk hier onze privacyverklaring.