Boot huren met schipper bij Rederij Mokum

Posted on Posted in Geen categorie

Het is een origineel en veilig idee om een boot met schipper te huren om door de grachten van Amsterdam te varen. Uw schipper garandeert namelijk een zorgeloze tocht. Daarnaast bent u verzekerd van een leuk verhaal tijdens uw tocht.

Of het nu gaat om een afdelingsuitje, verjaardag, bedrijfsevenement of transfer van A naar B? Bij Rederij Mokum kunt u voor niet al te veel geld een boot met schipper huren.

Rederij Mokum verhuurt boten met schipper voor gezelschappen van 2 tot 150 personen

Een boot huren in Amsterdam met schipper hoeft niet per se duur te zijn. Rederij Mokum biedt overzichtelijke arrangementen met een duidelijke prijs per persoon. Wat dacht van een BBQ boot of een Borrelboot waar u twee uur lang onbeperkt kunt genieten van heerlijke gerechten en onze Hollandse bar?

Boot huren met schipper

Rederij Mokum biedt de mogelijkheid om een boot met een schipper te huren voor een overzichtelijke all-in prijs. Geen verrassingen achteraf maar van te voren afgesproken prijzen.

Keuze uit vele schepen

Als u een boot met schipper wilt huren in Amsterdam heeft Rederij Mokum voor u verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om een chique salonboot of een klassieke trekschuit uw keuze zit er vast en zeker tussen.

Wist u dat wij niet alleen boten met een schipper verhuren maar dat wij ook kunnen helpen bij het organiseren van een compleet evenement?

Ons schepen aanbod
Onze arrangementen
Onze evenementen

Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. Of maak op onze website uw eigen offerte