Boot huren in Amsterdam en zelf cateren

Posted on Posted in Geen categorie

Een boot huren in Amsterdam hoeft niet altijd duur te zijn. Al googelend ziet u de meest mooie arrangementen aan u voorbij komen. Een boot huren met een compleet buffet, een boot huren in combinatie met een running diner of een boot huren met live cooking aan boord. Het kan allemaal in Amsterdam.

Rederij Mokum Arrangementen varend bruin cafe

Boot huren in Amsterdam en zelf cateren

Heeft u er weleens aan gedacht om een boot te huren in Amsterdam en zelf de catering te verzorgen? Wel zo leuk en erg persoonlijk. Rederij Mokum biedt hiervoor een uitgelezen mogelijkheid: het Do It Yourself-arrangement. Kies voor een zelf gebakken taart met eigen champagne of serveer een complete Indonesische rijsttafel. Wat dacht u van een zelf georganiseerde wijnproeverij aan boord?? Of misschien wel party American Style? Iedereen brengt zelf een gerecht en drank mee.

Betaalbaar en persoonlijk

Zelf cateren maakt een boot huren in Amsterdam betaalbaar. Daarnaast is eigen catering wel zo persoonlijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om een boot te uren en zelf de catering te verzorgen. Wij vertellen u er graag meer over.