Boot huren in Amsterdam en zelf cateren

Een boot huren in Amsterdam hoeft niet altijd duur te zijn. Al googelend ziet u de meest mooie arrangementen aan u voorbij komen. Een boot huren met een compleet buffet, een boot huren in combinatie met een running diner of een boot huren met live cooking aan boord. Het kan allemaal in Amsterdam.

Rederij Mokum Arrangementen varend bruin cafe

Boot huren in Amsterdam en zelf cateren

Heeft u er weleens aan gedacht om een boot te huren in Amsterdam en zelf de catering te verzorgen? Wel zo leuk en erg persoonlijk. Rederij Mokum biedt hiervoor een uitgelezen mogelijkheid: het Do It Yourself-arrangement. Kies voor een zelf gebakken taart met eigen champagne of serveer een complete Indonesische rijsttafel. Wat dacht u van een zelf georganiseerde wijnproeverij aan boord?? Of misschien wel party American Style? Iedereen brengt zelf een gerecht en drank mee.

Betaalbaar en persoonlijk

Zelf cateren maakt een boot huren in Amsterdam betaalbaar. Daarnaast is eigen catering wel zo persoonlijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om een boot te uren en zelf de catering te verzorgen. Wij vertellen u er graag meer over.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45