Boot huren voor 20 personen bij Rederij Mokum

Bij Rederij Mokum kunt u prima een boot huren voor 20 personen. Zowel de Stella Maris als de Theo Kok en de Aagje Deken zijn geschikt voor een gezelschap van 20 personen.

De arrangementen van Rederij Mokum zijn uitgerekend op een minimum gezelschap van 15 personen. Dit betekent niet dat u met 10 personen niet welkom bent. De prijs per persoon wordt dan alleen iets hoger dan op onze website staat vermeld.

20 personen aan boord van onze schepen

Op onze website staat voor hetzelfde schip vaak verschillende capaciteiten vermeld. Dit is zeker geen fout maar heeft te maken met het doel waarvoor onze schepen gebruikt gaan worden. De Stella Maris mag maximaal 36 personen vervoeren. Voor een korte transfer is dit prima te doen.

boot huren 20 personen

Met een borrel waarbij loopruimte gewenst is, kan 28 weleens het maximum zijn. Een BBQ aan boord van de Stella vinden wij comfortabel met max 25 personen.

Vaak wordt ons gevraagd of de schepen ook gezellig zijn met kleinere gezelschappen dan 20 personen. Het antwoord is volmondig: ‘Ja’. Voor gezelschappen van rond de 10 personen of minder, adviseren wij de Aagje Deken. De Aagje is door haar ranke vorm al sneller intiem met een kleiner gezelschap.

Bij het uitzoeken van een geschikt schip voor uw vaartocht, is het dan ook van belang dat u doorgeeft aan ons wat voor feestje het gaat worden. Of het nu gaat om een aangeklede borrel, een transfer van A naar B of een diner wij helpen u de juiste boot te vinden.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45