Boek een Do It Yourself tocht

Posted on Posted in Do It Yourself

Een belangrijk onderdeel van een vaartocht is de catering. Waar hebben uw gasten zin in? Wat gaat u ze voorschotelen? De mogelijkheden bij Do it Yourself catering zijn eindeloos. Natuurlijk wilt u alles proberen. En neem van ons aan: dat vinden uw gasten geen enkel probleem.

Do It Yourself trends aan boord

Shared dining is een vorm van tafelen waarbij je meerdere kleine gerechten met elkaar deelt. Anders dan met het traditionele a la carte eten zit je in geval van shared dining met elkaar aan lange tafels. De tafels zijn ingedekt met allemaal verschillende gerechtjes. Iedereen pakt wat hij/zij lekker vindt. Denk aan bijvoorbeeld tapas. De afwisselende kleurrijke gerechten zijn een lust voor het oog. Onze schepen zijn prima geschikt voor shared dining.

Family style dining is over gewaaid uit Italië. Grote schalen op tafel rijkelijk gevuld met kleurrijke pastasalades. Op tafel de heerlijkste kazen in combinatie met chutneys en grote trossen druiven. De bourgondische uitstraling maakt deze DIY een lust voor het oog. Met Family Style dining mogen de tafels best iets rommeliger zijn.

Rederij Mokum Arrangementen tapasboot

Do It yourself -Take away kan natuurlijk ook met behulp van bijvoorbeeld Thuisbezorgd of Foodora. Waarom zou u niet de voor-, hoofd en nagerechten laten bezorgen? Wij helpen u graag met het vaarschema en de bezorgtijden. We kunnen altijd de boot stilleggen om de nodige happen aan boord te laten.

Kortom voldoende mogelijkheden om uw vaartocht een eigen karakter mee te geven. Geen zin in alle rompslomp? Kijk dan bij onze standaard arrangementen.