Boek een boottocht tijdens het Amsterdam Light Festival

Een van de hoogtepunten van de winterperiode is een boottocht tijdens het Amsterdam Light Festival. Een boottocht breng u langs alle kunstwerken van de Water Colors vaarroute.

Het Amsterdam Light Festival 2019-2020 is uitgebreider dan ooit. Voorgaand edities was de tentoonstelling beperkt tot de deelnemende geselecteerde kunstenaars. Hoe anders is het dit jaar. Tijdens een boottocht kunt u zien dat ook de rest van de stad in het teken staat van licht. Verschillende musea hebben besloten dit jaar aan het festival meedoen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd die aansluiten bij het thema Disrupt!

spider on the bridge - groupe labs amsterdam light festival

Vanwege het graafwerk aan de voorzijde van het Centraal Station is de route van het Amsterdam Light Festival dit jaar anders dan anders. De boottocht voert via de Herengracht en het Oosterdok naar de Amstel. Tijdens de Water Colors vaartocht krijgt verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien van hedendaagse (internationale) kunstenaars. Als u tijdens het Amsterdam Light Festival een boottocht bij ons boekt, ziet u meer dan alleen de Water Colors vaarroute. Onze schipper brengt u(indien we tijd over hebben) langs de kanalen en grachten in het centrum van Amsterdam.

Wij kunnen ons voorstellen dat u uw boottocht graag combineert met een hapje, een drankje of misschien wel een compleet diner. Om die reden hebben wij ook dit jaar weer 6 leuke en vooral smakelijke arrangementen samengesteld.

Onze arrangementen tijden het Amsterdam Light Festival

ALF Do It Yourself
Eigen hapjes en drankjes meenemen
€ 32,50 p.p. inclusief btw
Lees meer

ALF Bruisend Amsterdam
Heerlijke bubbels met een borrelhapje
€ 37,50 p.p. inclusief btw
Lees meer

ALF Amsterdamse borrelboot
Beleef  de sfeer van het bruine Amsterdamse café terug op het water.
€ 44,50 p.p. inclusief btw
Lees meer

ALF Pompoen- en erwtensoep arrangement
Winterse soepen met warme glühwein
€ 49,50 p.p. inclusief btw
Lees meer

ALF Winter barbecue
Winter barbecue met lekkere wijnen
€ 69,50 p.p. inclusief btw
Lees meer

ALF Tasting & Sharing
Taste & share heerlijke gerechten en wijnen
€ 69,50 p.p. inclusief btw
Lees meer

Gezien de verwachte drukte kunnen wij u aanraden tijdig uw Amsterdam Light Festival boottocht bij ons aan te vragen. Wij zetten voor u een optie in het systeem. Dit verplicht niet tot boeken maar garandeert wel beschikbaarheid.

 

 

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45