Boek een BBQ voor 10 personen aan boord van de Aagje Deken

Posted on Posted in barbecue amsterdam

Met een groep van 10 personen is een BBQ op de grachten een leuk alternatief voor uit eten gaan. De Aagje Deken is dan bij uitstek de geschikte boot. We dekken de tafels in en zetten de BBQ op tafel. Het feest kan gelijk beginnen.

Op onze website staan feestelijke arrangementen uitsluitend vanaf 15 personen. Dit is de meest voorkomende groepsgrootte. Op deze groepsgrootte hebben wij onze arrangementen dan ook op afgestemd.

BBQ voor 10 personen

Rederij Mokum werkt graag met duidelijk prijzen -per persoons- op de website. Met bedrijfsuitjes of een verjaardag kunt u gelijk zien of het budget per persoon niet overschreden wordt. Vanaf 15 tot 50 personen veranderen onze prijzen per persoon niet.

boot huren 20 personen

Wij kunnen ons echter voorstellen dat u ook graag met een kleinere groep aan boord van onze BBQ-boot stapt. In geval van minder dan 15 personen maken wij graag een offerte voor u.

Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon met een groep van 10 hoger is dan met een groep van 15 personen. Dit komt omdat we de boothuur moeten verdelen over 10 in plaats van 15 personen. Een BBQ aan boord van de Aagje Deken is zeer gezellig.

Met een kleine groep BBQ-en? Altijd even bellen of mailen met Rederij Mokum