Boek een BBQ voor 10 personen aan boord van de Aagje Deken

Met een groep van 10 personen is een BBQ op de grachten een leuk alternatief voor uit eten gaan. De Aagje Deken is dan bij uitstek de geschikte boot. We dekken de tafels in en zetten de BBQ op tafel. Het feest kan gelijk beginnen.

Op onze website staan feestelijke arrangementen uitsluitend vanaf 15 personen. Dit is de meest voorkomende groepsgrootte. Op deze groepsgrootte hebben wij onze arrangementen dan ook op afgestemd.

BBQ voor 10 personen

Rederij Mokum werkt graag met duidelijk prijzen -per persoons- op de website. Met bedrijfsuitjes of een verjaardag kunt u gelijk zien of het budget per persoon niet overschreden wordt. Vanaf 15 tot 50 personen veranderen onze prijzen per persoon niet.

boot huren 20 personen

Wij kunnen ons echter voorstellen dat u ook graag met een kleinere groep aan boord van onze BBQ-boot stapt. In geval van minder dan 15 personen maken wij graag een offerte voor u.

Houd er wel rekening mee dat de prijs per persoon met een groep van 10 hoger is dan met een groep van 15 personen. Dit komt omdat we de boothuur moeten verdelen over 10 in plaats van 15 personen. Een BBQ aan boord van de Aagje Deken is zeer gezellig.

Met een kleine groep BBQ-en? Altijd even bellen of mailen met Rederij Mokum

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45