BBQ recepten met een twist

Als de zon schijnt wil iedereen naar buiten om te BBQ-en. Een loom namiddagzonnetje, een smeulende BBQ en voldoende rose maken de eerste lente dagen, na een lange winter, een verademing.

Op een zonnige dag is een barbecue niet weg te denken uit het straatbeeld. De hamburgers, worsten, saté zijn niet aan te slepen bij slagerij en supermarkt. Niks op aan te merken als u de hele winter binnen achter het fornuis hebt gestaan.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na enkele keren bbq-en misschien verveeld raakt van steeds dezelfde hamburgers en hotdogs. BBQ-pakketten in de supermarkt zijn tenslotte niet echt origineel van samenstelling.

Voor veel vegetariërs klinkt een BBQ niet echt aantrekkelijk in de oren. En dat is jammer. Want op de barbecue zijn overheerlijke groentegerechten te maken waardoor vlees van geen kanten wordt gemist.

Graag helpen wij u met enkele suggesties voor een ‘anders dan anders’  BBQ:

BBQ boot Amsterdam

Wat dacht u van champignons en courgette burgers? Of overheerlijke zalmspiesjes? Op http://youqueen.com/food/bbq-with-a-twist-fresh-and-exciting-summer-recipes/ vindt u een aantal overheerlijke BBQ-recepten.

Een populair gerecht voor op de BBQ is de cola kip. De kip wordt op de BBQ gegrild met een cola marinade. De cola zorgt voor een heerlijke zoet pittige kip. https://bbq-helden.nl/recepten/kip-op-bierblik/

Of wat dacht u van een originele pizza met courgette en feta van de BBQ? https://www.leukerecepten.nl/recepten/pizza-met-courgette-en-feta-van-de-bbq/

Tenslotte zijn wij persoonlijk fan van de appelbom met spek. Appels en spek gaan fantastisch samen op de BBQ. Let op dit is beslist een stevige hap. Kijk voor het originele recept op: https://bbq-helden.nl/recepten/appelbom-met-spek-bbq-saus/

Mocht u een BBQ op de grachten van Amsterdam willen? Dat kan natuurlijk ook. https://rederijmokum.volgjenieuwewebsite.nl/bbq-boot-amsterdam/

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45