BBQ in de grachten populair onder vrijgezellen

Posted on Posted in barbecue amsterdam

BBQ-en in de Amsterdamse grachten lijkt de hit van 2017 te worden onder vrijgezellengroepen. Steeds meer groepen uit binnen- en buitenland kiezen ervoor om hun vrijgezellenfeest in Amsterdam te vieren. En dan met voorkeur op een boot. Varen met een biertje en barbecue is niet meer weg te denken uit de grachten van Amsterdam

Vrijdagmiddag borrel - vrijmibo

Met de laatste dag als vrijgezel in zicht worden je beste vrienden of vriendinnen geacht een leuke dag voor je te verzinnen. Met een man/vrouw of 15 een hele dag op stap en dat vaak voor een beperkt budget. Geen gemakkelijke opgave voor de organisatoren. Een BBQ op een boot in Amsterdam is dan een betaalbaar en origineel uitje voor een vrijgezellenfeestje.

Amsterdam heeft een onuitputtelijke aantrekkingskracht op bezoekers vanuit binnen- en buitenland. Toeristen zijn niet meer weg te denken van de grachten. Natuurlijk wil iedereen in de wereld genieten van de verworven vrijheden in Amsterdam. Waar kun je dan ook beten een vrijgezellenfeest vieren dan in onze hoofdstad.

Een BBQ aan boord van een schip is net even leuker dan in een restaurant. Aan boord uitsluitend je eigen vriendengroep. Geen inmenging van andere vrijgezellengroepen. Je huurt een BBQ boot uitsluitend voor jouw gezelschap.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Stuur ons dan een appje(06-53392510) of bereken zelf op de website de kosten.