BBQ in de grachten populair onder vrijgezellen

BBQ-en in de Amsterdamse grachten lijkt de hit van 2019 te worden onder vrijgezellengroepen. Steeds meer groepen uit binnen- en buitenland kiezen ervoor om hun vrijgezellenfeest in Amsterdam te vieren. En dan met voorkeur op een boot. Varen met een biertje en barbecue is niet meer weg te denken uit de grachten van Amsterdam.

Vrijdagmiddag borrel - vrijmibo

Met de laatste dag als vrijgezel in zicht worden je beste vriendinnen geacht een leuke dag voor je te verzinnen. Met 15 vrouwen een hele dag op stap en dat vaak voor een beperkt budget. Geen gemakkelijke opgave voor de organisatoren. Een BBQ op een boot in Amsterdam is dan een betaalbaar en origineel uitje voor een vrijgezellenfeestje.

 

Amsterdam heeft een onuitputtelijke aantrekkingskracht op bezoekers vanuit binnen- en buitenland. Toeristen zijn niet meer weg te denken van de grachten. Natuurlijk wil iedereen in de wereld genieten van de verworven vrijheden in Amsterdam. Waar kun je dan ook beten een vrijgezellenfeest vieren dan in onze hoofdstad.

Een BBQ aan boord van een schip is net even leuker dan in een restaurant. Aan boord uitsluitend je eigen vriendinnen groep. Geen inmenging van andere vrijgezellengroepen. Je huurt een BBQ boot uitsluitend voor jouw gezelschap.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Stuur ons dan een mail.

NB: Rederij Mokum organiseert uitsluitend vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Met mannengroepen hebben we namelijk minder goede ervaringen. 

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45