5 LICHTKUNSTWERKEN DIE JE KUNT BEWONDEREN

5 LICHTKUNSTWERKEN DIE JE KUNT BEWONDEREN TIJDENS HET AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Amsterdam Light Festival wil toch nog wat even licht in het leven roepen tijdens deze donkere winterperiode. Bijna twee maanden lang kun je van verschillende lichtwerkstukken genieten in Amsterdam. Deze vijf mag je niet missen.

1. Thinline – Ai Weiwei
De kunstenaar en activist uit China, Ai Weiwei, exposeert tijdens het festival met een 6,5 kilometer lange lichtlijn langs de waterexpositie van het festival. Daarmee tekent hij een grens door de stad Amsterdam. Weiwei is namelijk van mening dat er overal in onze wereld grenzen zijn.

2. Light Matters – ACTLD
Het kunstwerk Light Matters kun je zowel vanaf het water als vanaf het land bewonderen. Tussen de bomen verschijnt dansend licht. De kunstenaars van Light Matters willen daarmee een soort droomwereld maken, iets wat je in het dagelijks leven niet voorbij ziet komen.

3. Whole Hole – Vendel & De Wolf
Bij het kunstwerk van Paul Vendel en Sandra Wolf vaar je als het ware een gat in. Door de weerspiegeling van het licht in het water maakt de halve boog een complete cirkel. En dat is een prachtig gezicht.

4. City Gazing – Vouw
In Kuala Lumpur maakten Justus Bruns en Mingus Vogel hun eerste lichtinstallatie: City Gazing. Het is een enorme stadskaart van licht en speciaal voor Amsterdam Light Festival maakte het duo ook zo’n kaart van Amsterdam.

5. Infinita – Balmond Studio
De kunstenaar van het kunstwerk Infinita, Cecil Balmond, houdt zich vooral bezig met vormen die zich oneindig kunnen opsplitsen of vermeerderen. Hetzelfde geldt voor het kunstwerk Infinita, dat een soort ijsberg lijkt die zich ook heeft opgesplitst.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45