30 november–21 januari: Amsterdam Light Festival!

Nu de dagen weer korter worden en de avond weer vroeger invalt, komt het Amsterdam Light Festival langzaam dichter bij. Het festival is inmiddels wereldwijd bekend en gewaardeerd. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Amsterdam om te genieten van de 35 kunstwerken die de grachten verlichten.

Ook dit jaar hebben een selecte groep kunstenaars, designers en architecten indrukwekkende lichtinstallaties ontworpen die gedurende 52 dagen de grachten van Amsterdam verlichten.

 title=

Amsterdam Light Festival

Ai Wei Wei omarmt het Amsterdam Light Festival
Deze editie, 2017-2018, belooft de meest spectaculaire ooit te worden.  Kunstenaar en filosoof Ai Weiwei omarmt Amsterdam Light Festival. Ai WeiWei maakt speciaal voor deze editie een lichtobject genaamd The Thin Line. Hierover later meer!

Wist u dat het Amsterdam Light Festival het énige lichtfestival ter wereld is met een vaarroute? Aan boord van een verwarmd schip is het heerlijk om, met een glas wijn in de hand, de ruim een uur durende route te varen. Wij bieden die mogelijkheid.

Wilt u op een betaalbare manier langs het Amsterdam Light Festival varen? Bekijk dan de Arrangementen van Rederij Mokum.

Save the date en zet het Amsterdam Light Festival vast in uw agenda.

Onze populaire arrangementen

Vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een originele en efficiënte locatie in Amsterdam om een vergadering, brainstorm, presentatie, of andere bijeenkomst te organiseren?

Vanaf € 49,50 p/p ex. B.TW.

Amsterdamse borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. De kleedjes met de Hollandse borrel op tafel en de Amsterdamse muziek doen de nostalgische bruine kroeg herleven.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Virjdagmiddag borrelboot

Twee uur varen door de grachten van Amsterdam. Aan boord onbeperkt bier, wijnen en fris en een grote schaal gemengde borrelgarnituur op tafel.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Lunch boot Amsterdam

Wij varen u door de prachtige Amsterdamse grachten terwijl u geniet van een heerlijke complete lunchmaaltijd.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

Borrel met shared tapas

Twee uur durende tocht met een ruim assortiment Spaanse happen. Een boottocht inclusief echte tapas, bier, wijnen en fris.

Vanaf € 52,50 p/p ex. B.TW.

BBQ Boot Amsterdam

Twee uur varen door de grachten en ondertussen BBQ-en(300 gram vlees p.p.). Onbeperkt bier, wijnen en fris inbegrepen.

Vanaf € 62,50 p/p ex. B.TW.

Informatie aanvragen

Rederij Mokum is een jong bedrijf met originele ideeën voor boottochten. Onze arrangementen zijn compleet en betaalbaar. Ook maatwerk leveren wij met liefde. Stel uw vraag en wij denken met u mee.

Bellen kan ook!
020 210 15 45