30 november–21 januari: Amsterdam Light Festival!

Posted on Posted in Festival op het water

Nu de dagen weer korter worden en de avond weer vroeger invalt, komt het Amsterdam Light Festival langzaam dichter bij. Het festival is inmiddels wereldwijd bekend en gewaardeerd. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Amsterdam om te genieten van de 35 kunstwerken die de grachten verlichten.

Ook dit jaar hebben een selecte groep kunstenaars, designers en architecten indrukwekkende lichtinstallaties ontworpen die gedurende 52 dagen de grachten van Amsterdam verlichten.

Amsterdam Light Festival

Ai Wei Wei omarmt het Amsterdam Light Festival
Deze editie, 2017-2018, belooft de meest spectaculaire ooit te worden.  Kunstenaar en filosoof Ai Weiwei omarmt Amsterdam Light Festival. Ai WeiWei maakt speciaal voor deze editie een lichtobject genaamd The Thin Line. Hierover later meer!

Wist u dat het Amsterdam Light Festival het énige lichtfestival ter wereld is met een vaarroute? Aan boord van een verwarmd schip is het heerlijk om, met een glas wijn in de hand, de ruim een uur durende route te varen. Wij bieden die mogelijkheid.

Wilt u op een betaalbare manier langs het Amsterdam Light Festival varen? Bekijk dan de Arrangementen van Rederij Mokum.

Save the date en zet het Amsterdam Light Festival vast in uw agenda.